Met een dinerbon genieten bij de beste sterrenrestaurants!

Met Diner Cadeau kunt u nu ook eten bij verschillende sterrenrestaurants door heel Nederland. Zo tilt Diner Cadeau een etentje buiten deur naar een nóg hoger culinair level.

Ieder jaar worden er Michelin sterren toegekend aan de beste van de beste restaurants van Nederland. een diner bij een sterrenrestaurant wordt gezien als een bijzondere ervaring en niet alleen voor de smaakpupillen. Bij een sterrenrestaurant is men er van verzekerd dat er kan worden genoten van een mooi interieur, creatieve gerechten en uitstekende bediening. Kijk nu snel bij welk sterrenrestaurant de Diner Cadeau dinerbon te besteden is!

Geef iemand een sterrendiner cadeau

Nabij Loenen aan de Vecht vindt u Tante Koosje. Tante Koosje is razend populair door de nostalgische sfeer en de uitstekende keuken.

In deze prachtige oud-Hollandse boerderij in Loenen a/d Vecht neemt Chef-kok/Eigenaar André Gerrits u mee op reis door de werelden van de gastronomie, design, cultuur en vakmanschap.

Hier wordt u verrast met groene menu die door Niven Kunz volgens het 80/20 principe is samengesteld. Niven Kunz vindt groenten cool en na het proeven van zijn gerechten vindt u dat zeker ook!

Waar u in de relaxte sfeer van de Strandlodge helemaal uwzelf kunt zijn zorgt de Chefkok er wel degelijk voor dat u zich de koning te rijk voelt met heerlijke culinaire hoogstandjes!

Bij Bridges draait het allemaal om vis! Geniet van heelrijkheden uit de zee, voortreffelijke wijnen en een warme sfeer in het voormalig stadhuis van Amsterdam.

Bij Bretelli geniet u op het hoogste niveau van alle aspecten van de gastronomie. Dus een heerlijke keuken met mediterraanse invloeden en smakelijk drinken in een ongedwongen sfeer met gezelligheid.

 Laat u in Restaurant Hotel De Nederlanden eens in de watten leggen door niemand minder dan Patron Cuisinier Wilco Berends en zijn team en u zult ervaren hoe een wèrkelijk fantastische maaltijd smaakt!

Kom proeven van deze vernieuwende keuken zonder poespas! Chef kok Rik legt u graag in de watten met klassieke Franse smaakcombinaties die vertaald zijn naar deze tijd.

Chef-kok Huub van der Velden is een ware kunstenaar met een eigen stijl en smaak die garant staat voor een kwalitatieve gerechten vol inspiratie!

Een greep uit de menukaart van de Bokkepruik: lichtgebakken Coquilles Saint Jacques met gesmoorde prei en twee sauzen, Sallands ree met paddestoelen en Hardenbergse paddestoelensoep. Kortom, gegarandeerd genieten!

't Lansink

Meesterkok Lars Van Galen zoekt voor u in 't Lansink altijd naar het beste. Het mooiste vlees uit de streek, de meest verse vis, de smaakvolste groenten.. Die passie en vakmanschap maken dit tot een zeer geliefde keuken!

In België, net over de grens bij Limburg, kunt u genieten van de culinaire topprestaties van Vivendum. Alex Klevers laat u hier proeven dat koken de kunst is van weglaten.

In het hart van het Friese Drachten ligt Restaurant Koriander. In dit warme en gastvrije restaurant kunt u genieten van heerlijke gerechten bereid met producten uit de regio.